Saturday, June 6, 2009

Masodik het



No tul vagyok a masodik heten is. Jottek a het elejen (vagyis keddden) uj Nooglerek, kb 8-an, es elkezdodtek a trainingek is. Minden nap volt ket "oram", mindegyik valami konkret, hasznos es erdekes dologrol szolt (de tobben nem arulok el:).

Petinek megigertem hogy a kajakrol is szo lesz, ugyhogy nosza.
Az egyik legfigyelemremeltobb dolog a google-nal hogy ingyen kapunk reggelit (ha beerunk 10 elott), ebedet, es vacsorat (6:30 utan). Ez erosen noveli annak az eselyet hogy az emberek bent vannak napi 9 orat az irodaban :)
Merthogy a kaja meg finom is. Reggelire vannak zsemle tipusu dolgok meg rateheto ize'k (vaj, sajt, hus, lekvar, stb), joghurtok, tej, muzlik, gyumolcsok. A kedvencem valami almas--gyumolcsos-joghurtos-dios nemtudommi (mondjuk gyumolcssalata?). Ebedre mindig van valami husos, valami halas meg vega is. Meg persze levesek es desszert. neha vannak kulonleges napok (mult heten valamikor pl csak sri lanka-i kajak voltak, ettem egy furi, zold, hosszukas, csillag keresztmetszetu novenyt csipos szoszban. Sajnos a neveket sosem tudom megjegyezni.)
Kedden meg szusi volt, sajnos azt is szeretem...
Hetvegen nincs kaja, illetve van ha marad (most pl szombaton irom ezt es kozben a tegnapi TGIF-rol maradt tortat eszem :)
De a hutokben szinte mindig van fagyi (mmm, jo csokis), meg itt-ott gyumolcsok, muzliszeletek, csokik.
Szoval ehenhalni biztos nem itt fogok.

Csutortok este osszejottunk a helyi magyarok egy "filmklubra", megneztuk a Barefuss (=mezitlab) cimu nemet filmet. Olyan vicces-szomoru romantikus film volt, vegulis egesz jo. Csak aztan nem sokat beszelgettunk rola (pedig az ilyenkor elvileg szokasos), mert ez nem annyira elemzendo tipusu film volt.
(Jovo hetre pedig javasoltam a Donnie Darko-t, Balazsnak elvileg megvan, remelem osszejon :))

Ja, Balazsrol: tegnap delutan valahogy eszebe jutott hogy szereti a kis modellvasutakat, es hirtelen osszerakott itt egyet az irodaban, tolem 4 meterre.

Oh, es ma reggel olvastam az ujsagban hogy meghalt David Carradine. :(

2 comments: